Advertisement

Ümit Özdağ Meral Akşener - Ümit Özdağ: Meral Akşener HDP konusunda yalan söylüyor / İyi parti genel başkanı meral akşener, ümit özdağ'ın, 'i̇yi parti i̇l başkanı buğra kavuncu fetö'cüdür sözlerine çok sert çıktı.

Ümit Özdağ Meral Akşener - Ümit Özdağ: Meral Akşener HDP konusunda yalan söylüyor / İyi parti genel başkanı meral akşener, ümit özdağ'ın, 'i̇yi parti i̇l başkanı buğra kavuncu fetö'cüdür sözlerine çok sert çıktı.. Ümit özdağ, bu açıklamalarının ardından i̇yi parti'den istifa ettiğini duyurdu. Bugün sarı muhalefet partisinin şikayet eder göründüğü. Genel başkanımız sayın meral akşener ve biz de sayın meral akşener'i destekliyoruz. Profesör ümit özdağ'la kurmakta oldukları partiyi konuşacağız. Ümit özdağ benden fezlekesine bağlı olarak benden grup başkanlığı talep etmişti.

Bugün sarı muhalefet partisinin şikayet eder göründüğü. Meral akşener ve i̇yi̇ parti, ümit özdağ'dan kim ve ne uğruna vazgeçti? Bir gazetecinin, özdağ'ın kavuncu hakkında fetö'cü olduğu yönünde imaları olduğunu belirterek değerlendirmesini sorması üzerine akşener, sayın buğra kavuncu bugün sayın ümit özdağ'ın. Akşener, i̇yi̇ parti'de yaşanan krizle ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu'nu ziyareti sonrası basın mensuplarının.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Ümit Özdağ ...
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Ümit Özdağ ... from motiveol.net
Akşener, partisinin grup toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, bunu söyleyen çok büyük yalancıdır dedi. Ümit özdağ, i̇yi̇ parti'den ihraç edildikten sonra mahkeme kararıyla geri döndü. Akşener, ümit özdağ ve buğra kavuncu'ya ilişkin de açıklamalarda bulundu. Buğra kavuncu'nun genel başkanlığından bir, ikincisi partinin türk milliyetçiliğinden temizlenmesi, tasfiye edilmesi türk milliyetçi ve milli devlet kadrolarının parti dışına çekilmesi projesi adına vazgeçildi. Onunla birlikte, onun genel başkanlığında siyaset yapıyoruz. Meral hanım'a çok kızgınım, bir kalleşlikle karşı karşıya kaldım diyen özdağ, yeni parti kurmaya doğru gidiyor. İyi̇ parti lideri altaylı'nın sorularını yanıtlayarak gündemi. Akşener, saadet partisi liderinden aman beni kurtarın diyerek yardım istiyor.

İyi̇ parti'de ümit özdağ krizinin ardından genel başkan meral akşener , partisinin tbmm grup toplantısı'nda konuşuyor.

Ifadelerinin yer aldığı paylaşımı etiketledi ve şunları söyledi Burada esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen akşener, basın mensuplarını sorularını yanıtladı. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, 104 emekli amiralin darbe imalı bildirisi için gece yarısı bildiri yayınlamak zevzekliktir açıklamasında. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, mahkemenin ümit özdağ'ın ihracı ile verdiği kararı canlı yayında yorumladı. Ben de kendisine hayır demedim. Herkes için hayırlı olsun diyorum ama üzüldüğümü ifade etmek isterim dedi. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, partisinin i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın oy birliğiyle ihraç edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, i̇stanbul kartal'da esnafı ziyaret etti. Meral akşener, politikacı, politikacıların dostudur diyerek, kemal kılıçdaroğlu'ndan kendisini kurtarmak için söylediği şeyleri söylemediğini açıklamasını rica ediyor bence. İyi parti i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın partisinin i̇stanbul il başkanı buğra kavuncu hakkındaki 'fetö' imasıyla başlayan tartışma sürüyor. Buğra kavuncu'nun genel başkanlığından bir, ikincisi partinin türk milliyetçiliğinden temizlenmesi, tasfiye edilmesi türk milliyetçi ve milli devlet kadrolarının parti dışına çekilmesi projesi adına vazgeçildi. Gaziantep bağımsız milletvekili ümit özdağ, erzurum'da, bir dizi toplantıya katıldı. Özdağ akşener'i hdp ile anayasa hazırlama talimatı vererek türk milliyetçiliğine ihanet etmekle suçladı.

Bir gazetecinin, özdağ'ın kavuncu hakkında fetö'cü olduğu yönünde imaları olduğunu belirterek değerlendirmesini sorması üzerine akşener, sayın buğra kavuncu bugün sayın ümit özdağ'ın. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, habertürk ekranlarında teke tek programında fatih altaylı'nın sorularını yanıtladı. İyi̇ parti'den istifa eden ümit özdağ, darbe imalı bildiriye 'zevzeklik' diyen meral akşener için, zevzeğin kim olduğunu türk kamuoyu gayet iyi biliyor dedi. İyi̇ parti i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın açıklamalarının sorulması üzerine akşener, şunları söyledi Ümit özdağ'dan meral akşener'e 'zevzek' yanıtı.

Meral Akşener ve Ümit Özdağ açıklama yapacak iddiası ...
Meral Akşener ve Ümit Özdağ açıklama yapacak iddiası ... from www.istanbulgercegi.com
İstanbul milletvekili ümit özdağ'ın, partiden ihracını. İyi parti genel başkanı meral akşener, i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın dün akşam, cnn türk canlı yayınında partisinin il başkanı buğra kavuncu'nun fetö'cü olduğunu yönündeki imasına ilk yanıtı grup toplantısı sonrasında verdi. Akşener, i̇yi̇ parti'de yaşanan krizle ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Ümit özdağ, meral akşener'le beraber kuracakları yeni partiye ilişkin açıklamalarda bulundu. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, bir dizi ziyarette bulunmak için kayseri'ye gitti. Özdağ, meral akşener ve i̇yi̇ parti, ümit özdağ'dan kim ve ne uğruna vazgeçti? sorusuna, çok net; Ümit özdağ, bu açıklamalarının ardından i̇yi parti'den istifa ettiğini duyurdu. İyi parti milletvekili ümit özdağ, dün akşam bir özel.

İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu'nu ziyareti sonrası basın mensuplarının.

Özdağ, meral akşener ve i̇yi̇ parti, ümit özdağ'dan kim ve ne uğruna vazgeçti? sorusuna, çok net; Herkes için hayırlı olsun diyorum ama üzüldüğümü ifade etmek isterim dedi. Ümit özdağ'dan meral akşener'e 'zevzek' yanıtı. Akşener, saadet partisi liderinden aman beni kurtarın diyerek yardım istiyor. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, partisinin i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu ile ilgili sözlerinin sorulması üzerine kavuncu'nun suç duyurusunda bulunduğunu hatırlatarak i̇ddiaların ispatlanması için imkan sunuyor yanıtını verdi. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, partisinin i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın oy birliğiyle ihraç edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, 104 emekli amiralin darbe imalı bildirisi için gece yarısı bildiri yayınlamak zevzekliktir açıklamasında. İyi̇ parti'de ümit özdağ krizinin ardından genel başkan meral akşener , partisinin tbmm grup toplantısı'nda konuşuyor. Ümit özdağ, i̇yi̇ parti'den ihraç edildikten sonra mahkeme kararıyla geri döndü. İstanbul milletvekili ümit özdağ, 104 emekli amiralin skandal bildirisini 'zevzeklik' olarak tanımlayan i̇yi̇ parti genel başkanı meral akşener'e yanıt verdi. İyi parti, chp'nin uydu partisi haline geldi. Kongreden sonra meral akşener'in murat karan ile partiden ayrılması için haber yolladığını. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, habertürk ekranlarında teke tek programında fatih altaylı'nın sorularını yanıtladı.

İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, mahkemenin ümit özdağ'ın ihracı ile verdiği kararı canlı yayında yorumladı. Ümit özdağ, bu açıklamalarının ardından i̇yi parti'den istifa ettiğini duyurdu. Ben de kendisine hayır demedim. Ümit özdağ, meral akşener'le beraber kuracakları yeni partiye ilişkin açıklamalarda bulundu. İyi parti i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın partisinin i̇stanbul il başkanı buğra kavuncu hakkındaki 'fetö' imasıyla başlayan tartışma sürüyor.

Son dakika: Ümit Özdağ yeniden bombaladı: Meral Akşener ...
Son dakika: Ümit Özdağ yeniden bombaladı: Meral Akşener ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Ümit özdağ, meral akşener'in grup kararı alınması mümkün olmayan bir konuda fikrini ifade etti diye sn özdağ ihraç istemiyle mdk'na (merkez disiplin kurulu) sevkedildi. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, partisinin i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın oy birliğiyle ihraç edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, i̇stanbul'da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ümit özdağ, i̇yi̇ parti'den ihraç edildikten sonra mahkeme kararıyla geri döndü. Disiplin kurulu'na sevk edilerek savunması istenen özdağ, olağan 2. İyi parti milletvekili ümit özdağ, dün akşam bir özel. İstanbul milletvekili ümit özdağ'ın, i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkındaki iddialarıyla ilgili değerlendirmelerde. Meral hanım'a çok kızgınım, bir kalleşlikle karşı karşıya kaldım diyen özdağ, yeni parti kurmaya doğru gidiyor.

Kongreden sonra meral akşener'in murat karan ile partiden ayrılması için haber yolladığını.

Kongreden sonra meral akşener'in murat karan ile partiden ayrılması için haber yolladığını. Dün akşam ahmet hakan'ın sunduğu tarafsız bölge'ye konuk olan özdağ, i̇yi̇ parti lideri meral akşener'in de politikalarını eleştirirken partinin hdp'ye yakınlaştığını savundu. Ümit özdağ, bu açıklamalarının ardından i̇yi parti'den istifa ettiğini duyurdu. Ümit özdağ'dan meral akşener'e sert sözler vi̇deo. Genel başkanımız sayın meral akşener ve biz de sayın meral akşener'i destekliyoruz. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, habertürk ekranlarında teke tek programında fatih altaylı'nın sorularını yanıtladı. Akşener sayın bülent turan'ın yazdıklarına baktığımız zaman başka bir. İstanbul milletvekili ümit özdağ, 104 emekli amiralin skandal bildirisini 'zevzeklik' olarak tanımlayan i̇yi̇ parti genel başkanı meral akşener'e yanıt verdi. İyi̇ parti'de ümit özdağ krizinin ardından genel başkan meral akşener , partisinin tbmm grup toplantısı'nda konuşuyor. Ben de kendisine hayır demedim. Esnafın sorunlarını dinleyen akşener, daha sonra gazetecilerin. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, hiçbir siyasi oluşum, platform, şahıs, partiyle herhangi bir anayasa çalışmamız yoktur. dedi. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, habertürk'te teke tek programında fatih altaylı'nın konuğu oldu.

Kongreden sonra meral akşener'in murat karan ile partiden ayrılması için haber yolladığını ümit özdağ. Bir gazetecinin, özdağ'ın kavuncu hakkında fetö'cü olduğu yönünde imaları olduğunu belirterek değerlendirmesini sorması üzerine akşener, sayın buğra kavuncu bugün sayın ümit özdağ'ın.

Posting Komentar

0 Komentar